Buhusi: Accident cu autor necunoscut, in buricul târgului

Postat de Buhusi la Dum, 16/03/2014 - 10:54
accident buhusi

Ziua proasta de dimineata se cunoaste. Duminica dimineata, proprietarii a trei masini care fusesera parcate regulamentar in fata Casei de Cultura au constatat ca acestea erau lovite, pagubele fiind considerabile.

Era evident faptul ca autoturismul Dacia BC-01-JYB, deteriorat si, el, fusese cauza coliziunii. Potrivit primelor presupuneri, accidentul ar fi avut loc in jurul orei 1.30.

Politistii au inceput cercetarile dimineata, dupa ce proprietarul uneia dintre masini a sunat la 112. Proprietarul autoturismului Dacia sustine ca n-a fost la volanul masinii si nici in masina, aceasta fiindu-i furata.

Potrivit relatarilor unor martori, printre care se afla si proprietarul uneia dintre masinile avariate, pe bordul autoturismului Dacia se aflau urme de sânge.

Politistii au prelevat si amprente. Proprietarul masinii Dacia are si argumente, sustin martorii, in favoarea ideii ca nu a fost la volan: nu este ranit.

In zona exista si camere de luat vederi, dar acestea nu au inregistrat imagini, intrucât sunt pozitionate pentru a capta imagini dintr-o alta directie. Politistii ancheteaza cazul. Un caz din buricul târgului…