Politistii locali se pregatesc de sarbatoare

Postat de Buhusi la Mar, 29/04/2014 - 10:01
Politistii locali se pregatesc de sarbatoare

La 21 mai, este sarbatorita Ziua Nationala a Politiei Locale si in acest sens, Federatia Nationala a Politistilor Locali organizeaza inainte o serie de competitii sportive. Anul acesta, faza regionala a concursurilor este gazduita de Politia Locala Bacau, iar la sfârsitul saptamânii trecute au avut loc probele de sah, tir si tenis de masa, la care au fost asteptati politisti locali din Iasi, Moinesti, Buhusi si Comanesti.
„La sediul institutiei, a avut loc proba de sah, la Scoala Gimnaziala nr. 10 a fost concursul de tenis de masa, iar in Poligonul Gheraiesti, concursul de Tir, tragere cu pistolul din dotare Glock 19 calibrul 9 mm”, a declarat Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau.
Dupa o zi plina de competitii, la tenis de masa locul I a revenit Politiei Locale Iasi, locul II celei de la Moinesti si Locul III Politiei Locale Bacau. La Tir locurile I si II au fost ocupate de agentii din Iasi, locul III de cei din Bacau, iar la sah locul I a revenit Politiei Locale Bacau, locul II merge la Iasi si locul III la Moinesti. Cei de pe locul I vor participa la faza nationala a Campionatului politistilor locali.
- See more at: http://www.desteptarea.ro/politistii-locali-se-pregatesc-de-sarbatoare/…