Profesori buhuseni, la o reuniune internationala

Postat de Buhusi la Joi, 18/09/2014 - 08:57

Recent, timp de aproape o saptamâna, Ataturk Anadolu Liesi, liceu din Luleburgaz/Kirklareli, Turcia, a gazduit o reuniune de lucru in cadrul proiectului multilateral Comenius, ,,criticART.Young Artists in Emergency”.
La aceasta reuniune au participat 16 cadre didactice din tarile partenere: Turcia, România, Germania, Spania, Grecia, Danemarca si Italia. Din România au participat prof. Oana-Maria Andrei si prof. Ioan Andrei, de la Colegiul ,,Ion Borcea” Buhusi.
Obiectivele acestei intâlniri au vizat atât analiza activitatilor desfasurate pâna acum, cât si proiectarea celor care vor urma in cel de-al doilea an al proiectului.
,,Fiecare coordonator national a prezentat colegilor o sinteza a activitatilor desfasurate in prima etapa a proiectului care a debutat anul trecut, materialele realizate fiind deja organizate intr-un produs intermediar.
De asemenea, au fost analizate produsele pe care fiecare scoala le-a propus ca material de finalizare a celei de-a doua etape a proiectului, au fost luate decizii importante privind ultima etapa a proiectului.
Organizarea mobilitatilor care vor fi realizate in acest an scolar, pe durata carora se vor intâlni grupuri din toate scolie partenere, a fost o alta tinta a intâlnirii”, spune prof. Oana-Maria Andrei, coordonator national pentru România. Liceeni si profesori buhuseni vor participa in acest an scolar la mobilitati din Grecia si Spania.
Ion Fercu

sursa:desteptarea.ro