S-a răsturnat cu buldo-escavatorul

Postat de Buhusi la Mie, 24/02/2016 - 20:45

La data de 17.02.2016, orele 17:00, Postul de poliţie Blăgeşti, a fost anunţat telefonic de către un bărbat de 35 de ani, din Blăgeşti, cu privire la faptul că un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autovehiculul, tip buldo-escavator, s-a răsturnat intr-un şanţ.

În baza sesizării, la faţa locului s-a deplasat un lucrător din cadrul Postului de poliţie Blăgeşti, constatând că, pe prelungirea DJ 156 B, se afla într-un şanţ, un autovehicul, tip buldo-escavator, iar lângă acesta a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 ani, din sat/com Blăgeşti, care a declarat verbal faptul că, în timp ce conducea autovehiculul, pe ruta mai sus menţionată, datorită neatenţiei, s-a răsturnat în şanţ.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, procedându-se la conducerea acestuia la Spitalul oraşului Buhuşi, în vederea recoltării de probe biologice şi stabilirea alcolemiei. În urma producerii evenimentului, acesta nu a suferit leziuni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, faptă prev. şi ped. de art. 336, alin (1), Cod Penal.