Sofer agresiv incatusat

Postat de Buhusi la Vin, 31/07/2015 - 15:40
Sofer agresiv incatusat
Tags

Polițiști din cadrul Poliției Oraș Buhuși, în ziua de 29.07.2015, ora 15,40 în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza or. Buhusi, str. N. Balcescu jud.Bacău, au oprit în trafic un bărbat de 52 ani, din Buhusi.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, I s-a solicita să coboare din autoturism pentru a fi testat. Conducatorul auto a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la Spitalul orăşănesc Buhusi pentru recoltare de probe biologice de sânge însa acesta a refuzat recoltarea probelor.
Pe timpul prezenţei la Spitalul orasenesc Buhusi conducătorul auto s-a manifestat violent adresând ameninţări si injurii lucratorilor de politie, motiv pentru care a fost imobilizat prin încătuşare şi condus la sediul Poliţiei oraşului Buhuşi.
Față de bărbatul de 52 ani, s-a luat masura retineri pentru 24 ore, fiind depus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău, urmând să fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Buhusi cu propunere de arestare preventive.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf art 337, privind săvârşirea infracţiuni de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând ca la data de 30.07.2015 să fie prezentat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Buhuși cu propuneri legale