Un buhusean a dat foc la un adapost de animale ca sa se razbune. Patru vite au murit

Postat de Buhusi la Vin, 10/04/2015 - 09:10
Tags

În urma investigațiilor efectuate cu privirea la producerea unui incendiu la un saivan de bovine situat în lunca Bistriței, polițiștii au depistat un bărbat de 35 de ani, din Buhuși, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul de 35 de ani s-a deplasat la proprietatea persoanei vătămate, incendiind stuful şi cocenii de porumb folosiți ca izolație termică la un saivan de animale.

În urma incendiului au ars 4 bovine, o mulgătoare electrică, un generator electric și 40 m.p. din acoperișul saivanului, prejudiciul fiind estimat de persoana vătămată la suma de 7000 lei.

Față de bărbatul în cauză s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă.