Un sofer beat a spulberat doi tineri cu masina. Una din victime a murit

Postat de Buhusi la Lun, 02/03/2015 - 16:58
Un sofer beat a spulberat doi tineri cu masina. Una din victime a murit

La data de 1 martie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victime în comuna Racova.
Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 20 de ani, din comuna Blăgești, care conducea un autoturism pe DJ 159 din comuna Racova, a acroșat doi pietoni care se deplasau pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei, fiind găsit ulterior de către polițiști pe raza comunei Blăgești.
Cei doi pietoni o minoră de 16 ani și un tânăr de 20 de ani au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru îngrijiri medicale. Ulterior, în urma leziunilor suferite, tânărul de 20 de ani a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Orașului Buhuși, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din cuplă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea unui autovehicool sub influenţa alcoolului.
sursa: desteptarea.ro