Viceprimarul buhusean a demisionat din functie

Postat de Buhusi la Mie, 26/03/2014 - 20:12

In sedinta de joi a Consiliului Local Buhusi, ing. Vasile Zaharia, viceprimar al orasului, si-a prezentat demisia din aceasta functie.

„Aceasta demisie este un act de vointa proprie, un act unilateral. Imi dau demisia din motive personale. De pe data de 1 martie nu voi mai fi viceprimar”, ne-a spus ing. Vasile Zaharia, care indeplinea aceasta functie de 10 ani.

Nu este vorba doar despre demisia unui membru P.S.D., ci despre demisia celui care este preşedintele organizatiei buhuşene a P.S.D., cea care, de peste cincisprezece ani, are victorii electorale zdrobitoare.

Primarul Ionel Turcea ne-a spus: „Am lucrat 10 ani de zile cu viceprimarul Vasile Zaharia. Este un profesionist adevarat. Imi pare rau pentru decizia sa. M-a lasat fara cuvinte. Nu stiu daca vom putea gasi un viceprimar de calitatea sa.

Decizia sa este irevocabila. In consecinta, vom declansa procedurile legale pentru alegerea unui alt viceprimar. Trebuie insa retinut ca domnul ing. Vasile Zaharia va ramâne liderul local al P.S.D.”