Alesii buhuseni au depus juramântul

Postat de Buhusi la Dum, 26/06/2016 - 09:20
Alesii buhuseni au depus juramântul

În prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Sorin Brasoveanu, a Elenei Duhan, reprezentant al Prefecturii, a celor doi judecatori care au gestionat fericit alegerile locale, dupa ce le-au fost validate mandatele, cei 19 consilieri buhuseni (9 PSD, 6 PNL, 2 ALDE, 2 M10) au depus juramântul.

Emotionat, cu un discurs doldora de afectivitate, si ing.Vasile Zaharia (PSD) a depus juramântul de primar. ,,Orasul este al buhusenilor, nu al Consiliului Local, al primarului”, a spus acesta. ,,Il felicit pe noul primar, multumesc fostului primar Ionel Turcea. Doresc tuturor o schimbare de atitudine.

Trebuie sa fim impecabili in ceea ce spunem, in ceea ce facem”, a adaugat presedintele Sorin Brasoveanu. Noul viceprimar este ing. Daniel Rezmires (M10). Acesta a obtinut 12 voturi, in timp ce ec. Florin Diaconu a obtinut 6 voturi. Un vot a fost anulat. Au fost constituite si comisiile de specialitate.

Ionel Turcea ramâne liderul filialei PSD si vicepresedinte al organizatiei judetene. Protopopul Vasile Cozma, care a participat la sedinta impreuna cu preotii parohi ai bisericilor din oras si staretul manastirii Runc, a urat succes noilor alesi care aproape ca au uitat de vorbele otravite care au fost aruncate in campania electorala; si nu numai.

Primarul Vasile Zaharia a facut o marturisire-soc: ,,Aseara am primit un telefon al carui mesaj era santajul”.

Ion Fercu

Sursa
desteptarea.ro