„Metoda accidentul“ lovește din nou la Buhusi

Postat de Buhusi la Mar, 13/09/2016 - 09:30
„Metoda accidentul“ lovește din nou la Buhusi

La data de 10 septembrie a.c., polițiștii Poliției Orașului Buhuși au fost sesizați de către un bărbat cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din verificările polițiștilor a rezultat că o persoană necunoscută i-a solicitat bărbatului în cauză să-i livreze un colet de la o femeie de 76 ani, din orașul Buhuși. Aceasta i-a înmânat bărbatului un pachet și suma de 300 ron, afirmând că o persoană necunoscută a înștiințat-o cu privire la faptul că i-a murit un nepot și trebuie să-i trimită o sumă de bani. Bărbatul a recunoscut metoda ACCIDENTUL și a prezentat situația identificată polițiștilor care, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, au fost organizat un flagrant în urma căruia a rezultat identificarea și reținerea unui tânăr de 19 ani, din Bacău, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În urma prezentării tânărului de 19 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.